ПУБЛИКАЦИИ СОФТ ИГРЫ ВИДЕО МУЗОН ФОРУМ
Facebook Telegram Twitter RSS - лента новостей
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Категории » Раскрутка сайта » Способи отримання безкоштовного трафіку на сайт (Як залучити відвідувачів на свій сайт)
Способи отримання безкоштовного трафіку на сайт
BudarДата: Ср, 08.05.2013, 12:25 | Сообщение # 1
Группа: Журналист
Сообщений: 22
Награды: 4
Репутация: 5
Замечания: 0%
Статус: Оффлайн


Для будь-якого власника сайту видобуток трафіку є завданням першорядної важливості. Адже що таке трафік на мові інтернету? Не що інше, як відвідувачі, що приходять на Ваш сайт. Але неможливо, одного разу роздобувши його, надалі просто пожинати ці плоди. Над його залученням потрібно працювати постійно, день за днем. Чи існують безкоштовні способи видобутку трафіку? Звичайно існують! Давайте розглянемо 10 найпопулярніших способів.

1. Оптимізуйте сайт для пошукових систем
Пошукові системи - це, мабуть, основний інструмент отримання безкоштовного трафіку. Тому слід обов'язково приділити увагу пошукової оптимізації сайту, щоб його без зусиль можна було знайти за потрібними ключовими словами. Інвестиції в SEO (англ. Search Engine Optimization - пошукова оптимізація) - як матеріальні, так і тимчасові - це необхідні інвестиції, однак до них потрібно підходити з розумом.

2. Частіше оновлюйте контент сайту
Так-так, це одна з найбільш банальних порад. Найпростіший спосіб отримання безкоштовного трафіку тривіальний, але працює безвідмовно - публікуйте багато контенту і часто його оновлюйте. Пам'ятайте: контент - король інтернету. Сайти з якісними оновлюваними матеріалами не тільки формують широку аудиторію привертають відвідувачів, але їх також дуже "люблять" пошукові системи.

3. Користуйтеся соціальними закладками
Додавайте сторінки сайту в сервіси соціальних закладок, особливо в популярні закладки - це відмінний спосіб отримати солідну частку трафіку абсолютно безкоштовно. Реєструйте на цих сайтах під новими е-мейлами і знову додавайте - кожен новий акаунт з закладками у вигляді ваших сторінок здатний приводити вам нових відвідувачів.

4. Використовуйте акаунти Вконтакте, Facebook, Twitter і т.д.
Соціальні мережі також допоможуть в безкоштовному залученні відвідувачів. При досить розкрученому обліковому записі трафік з Твіттера чи Фейсбуку цілком може перевищити трафік з пошукових систем. Звичайно, побудова великої аудиторії в таких мережах - справа серйозна і може вимагати великих тимчасових витрат. Однак результати запросто можуть перевершити найсміливіші очікування.

5. Здобувайте посилання з інших сайтів вашої тематики
Ще один спосіб отримання безкоштовного трафіку - це відвідувачі з інших сайтів вашої тематики. Наприклад, можна просто обмінюватися посиланнями та статтями. До речі, нарощування посилальної маси з тематичних сайтів, крім усього, йде на користь пошукової оптимізації. Навіть у тому випадку, якщо посилання ставляться з атрибутом nofollow (тобто є, по суті, марними для SEO), вони все одно будуть генерувати трафік. Тільки уявіть: одно-єдине посилання, розміщене на видному місці розкрученого сайту, здатне привести до вас тисячі зацікавлених користувачів. При нарощуванні посилальної маси будьте пильні і ретельно перевіряйте сайти, з яких хочете отримати посилання і на які посилаєтеся самі, - "нехороше сусідство" може послужити вам негарну службу.

6. Не нехтуйте будь-якими способами безкоштовної згадки про ваш сайт
Існує безліч різних способів безкоштовної згадки про сайт. До них можна віднести, наприклад, дошки безкоштовних оголошень, реєстрацію в різних каталогах, спілкування на форумах і т.д. Звичайно, не всі ці способи працюють бездоганно. Але якщо підійти творчо, можна відшукати "золоту жилу", яка буде давати багато цільового трафіку.

7. Створіть безкоштовний продукт або послугу
Коли ви пропонуєте аудиторії щось корисне, з часом трафік все більше зростає. Залежно від тематики сайту, можна придумати безліч різних корисностей. Наприклад, можна створити розділ зі статтями, або часто вживаними питаннями, порадами і т.д. Один з найпотужніших способів привернути трафік - створення безкоштовного продукту або сервісу. Разом із зростанням популярності при такій "безкоштовності" все більше людей буде приходити до вас на сайт і будьте впевнені, їх обов'язково зацікавлять всі його розділи.

8. Задіюйте вірусний ефект
Безкоштовні послуги та продукти здатні приводити величезну кількість безкоштовних відвідувачів, особливо якщо ви задіюєте вірусний ефект. Свою назву даний ефект отримав через те, що його дія подібно вірусу: людям подобається те, що ви створили - вони діляться з друзями, публікують на сторонніх сайтах, в соціальних мережах, на форумах і всіляко допомагають вашому безкоштовному просуванню. Одного разу почавшись, вірусний ефект діє сам по собі. Ваше основне завдання - створити вірусний контент і дати поштовх для його поширення. Вірусним ефектом з однаковим успіхом може володіти як відеоурок, так і стаття і навіть зображення.

9. Просувайтеся на форумі
Частенько вебмайстри забувають про офлайн-просування своїх онлайн-ресурсів. Тим не менш, це відмінний спосіб отримання безкоштовного трафіку. Поки ще не все людство переїхало на постійне місце проживання у всесвітню павутину. Повірте, ще існують такі люди, які як і раніше проводять час в офлайні. Найпростіші способи просування поза інтернетом: оголошення та реклама в друкованих виданнях, друк адреси сайту на візитках, фірмових сувенірах, на футболках і т. д.

10. Увімкніть адресу сайту в підпис
Посилання на сайт в підписі на форумі - ще один безкоштовний спосіб видобутку трафіку. Існують форуми з щоденною відвідуваністю, що досягає десятків і навіть сотень тисяч осіб. Якщо ви популярні на такому форумі, якщо ви берете участь в дискусіях і пишете цікаві і корисні речі, багато обов'язково зацікавляться вами і клацають по посиланню в підписи, щоб більше про вас дізнатися.

Залучення безкоштовного трафіку - це досить велика тема, існує ще величезна безліч способів його добути. Не всяка книга зможе вмістити в себе перерахування всіх таких способів. Однак знання основних з них, а найголовніше - впровадження гарантує вам нових і нових відвідувачів.


Сообщение отредактировал Budar - Ср, 08.05.2013, 12:26
 
Форум » Категории » Раскрутка сайта » Способи отримання безкоштовного трафіку на сайт (Як залучити відвідувачів на свій сайт)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика

Материалы на сайте опубликованы пользователями для обмена и ознакомления, администрация не несёт ответственности за их содержание.
Мы не храним никаких нелегальных материалов, а также материалов охраняемых авторским правом. На страницах сайта выложены только ссылки на файлы.
Если вы являетесь правообладателем какого либо контента и не желаете его распространения, сообщите нам и нарушение будет устранено.

2009-2024 © skatay.com Обратная связь Карта сайта | Карта форума | Теги Создать сайт